Sănătate

Mai multe unități sanitare au primit fonduri suplimentare de la CJAS Timiș

Mai multe unități sanitare au primit fonduri suplimentare de la CJAS Timiș

Pentru a veni în sprijinul asiguraților, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș a suplimentat în cursul lunii octombrie bugetul  unităților sanitare cu paturi cu suma de 8 milioane lei. Astfel, toate persoanele care se adresează spitalelor beneficiază de asistență medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere.

În urma suplimentării, bugetul total pentru acest an  a ajuns la aproximativ 380 de milioane lei. Cele mai multe fonduri s-au alocat următoarelor unități sanitare: Spitalul Judetean Timisoara aproximativ 110 milioane lei, Spitalul Municipal 81 de milioane lei, Spitalul Louis Țurcanu  aproximativ 45 de milioane lei, Spitalul Victor Babeș 19 milioane lei, Institutul de Cardiologie 20 de milioane lei, Spitalul Municipal Lugoj 14 milioane lei, Spitalul de Psihiatrie Gătaia 15 milioane lei, Spitalul de psihiatrie și măsuri de siguranță Jebel 15 milioane lei.

În urma unei analize efectuate de CJAS Timiș s-a constatat că există spitale care nu au reuşit să-şi consume sumele alocate, pentru primele 9 luni ale anului în curs.

Cele mai mare sume neutilizate s-au înregistrat la: Spitalul Municipal  din Timisoara care a ramas cu aproape 3 milioane de lei neconsumati, Spitalul de Copii Louis Turcanu, a ramas de 1.300.000 lei, Spitalul Victor Babes , 1.555.000 lei neconsumati, Spitalul Municipal Lugoj, 1.265.000 lei, Spitalul CFR 516 mii lei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*