Politic

Două mii de cărți donate prin intermediul campaniei CSL Timiș

Două mii de cărți donate prin intermediul campaniei CSL Timiș

Campania “Donează o carte. Investește în viitor”, inițiată în luna noiembrie de CSL Timiș, a fost un succes. Cărțile donate de timișeni au ajuns în comuna Darova, biblioteca acestei localități fiind îmbogățită cu peste 2.000 de cărți.

Impactul creat în jurul acestei acțiuni a fost unul entuziasmant. Pe lângă cărțile primite de la cetățeni ai Timișoarei, am avut plăcuta surpriză de a primi colete de cărți și din alte regiuni ale țării. Împreună cu colegii mei de la CSL Timiș, ținem să mulțumim tuturor persoanelor care s-au alăturat inițiativei noastre. Sunt sigur că aceste cărți vor fi cu adevarat folositoare copiilor din comuna Darova. Anul viitor vom continua acest demers, iar tainele și importanța lecturii vor fi răspândite și în alte localități ale județului nostru“, a declarat Ciprian Trocan, președintele CSL Timiș.

După ce vor fi aranjate pe categorii, cărțile primite prin intermediul acestei campanii vor fi la dispoziția celor peste 300 de elevi din comună, dar și pentru oricine va dori să lectureze”, a precizat Sorin Tilihoi, primarul comunei Darova.

Campania CSL Timiș a venit și în sprijinul acțiunii “Badea Cârțan. Ai carte, ai parte”, a studioului Radio Timișoara, studenții liberali preluând 700 de cărți care au ajuns în biblioteca de la Darova.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*