Administrație

Video: S-a terminat leasing-ul la autobuzele și troleibuzele din Timișoara. Acum au numere de ”TM”

Video: S-a terminat leasing-ul la autobuzele și troleibuzele din Timișoara. Acum au numere de ”TM”

Primarul Timișoarei a găsit un nou motiv de laudă și mândrie și a postat repede pe Facebook. Timișoara are, începând de astăzi, autobuze și troleibuze cu numere de înmatriculare din Timiș. Administrația locală a terminat de achitat 20 de milioane de euro, valoarea a 30 de autobuze și 50 de troleibuze.

Municipiul Timișoara, prin primăria capitalei Banatului, a achiziționat în cursul anului 2010, în timpul administrației Ciuhandu, 30 de autobuze și 50 de troleibuze, care au fost achitate pe durata a șapte ani. O dată cu încheierea perioadei de leasing, autobuzele și troleibuzele au primit numere de înmatriculare cu ”TM”, în locul celor de București, motiv de mare mândrie pentru primarul actual, Nicolae Robu. Edilul a postat pe Facebook un clip prin care arăta cum șeful Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, Culiță Chiș, demonta numărul de înmatriculare de București și îl monta pe cel de Timiș, pe unul dintre autobuzele aflate în parcul Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT).

”Gata, am plătit și ultima rată pentru cele 30 de autobuze și 50 de troleibuze licitate sub administrația precedentă și rămase de achitat sub administrația mea! Aproape 20 de milioane de euro am dat pentru ele din 22.06.2012, de când sunt primar, până în prezent! Leasing-ul s-a încheiat! Ieri, 29.11.2017, s-au schimbat numerele de înmatriculare, din B, în TM!”, a precizat Robu, pe rețeua de socializare, acolo unde a postat și clipul video de mai jos.

Pentru cele 50 de troleibuze, administrația Robu a plătit 11.6 milioane euro, deci 97 % din valoarea lor, iar administrația Ciuhandu a apucat să achite 400.000 de euro, adică 3 % din valoare. În cazul autobuzelor, administrația Robu a plătit 7.7 milioane euro, deci 93 %, iar administrația precedentă 600.000 de euro, adică 7 %.

GATA, AM PLĂTIT ȘI ULTIMA RATĂ PENTRU CELE 30 DE AUTOBUZE ȘI 50 DE TROLEIBUZE LICITATE SUB ADMINISTRAȚIA PRECEDENTĂ ȘI RĂMASE LA ACHITAT SUB ADMINISTRAȚIA MEA! APROAPE 20 DE MILIOANE EURO AM DAT PENTRU ELE DIN 22.06.2012, DE CÂND SUNT PRIMAR, PÂNĂ ÎN PREZENT!Leasing-ul s-a încheiat! Ieri, 29.11.2017, s-au schimbat numerele de înmatriculare, din B, în TM!Pentru cele 50 de troleibuze, administrația Robu a plătit 11.6 milioane euro, deci 97 %, iar administrația Ciuhandu 0.4 milioane euro, adică 3 %. Pentru cele 30 de autobuze, administrația Robu a plătit 7.7 milioane euro, deci 93 %, iar administrația Ciuhandu 0.6 milioane euro, adică 7 %. Dați, vă rog, Share!Dacă apreciați eforturile făcute, dați Like.

Posted by Nicolae Robu on 30 Noiembrie 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*