Life-style

Branduri timişorene la Târgul de Crăciun organizat la Bastion

Branduri timişorene la Târgul de Crăciun organizat la Bastion

Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș anunță cu bucurie deschiderea oficială a primei ediții Crăciun la Cetate, sâmbătă, 25 noiembrie, în curtea Bastionul Maria Theresia, la ora 19:00.

Crăciunul la Cetate vrea să fie o alternativă la târgurile obișnuite și propune ieșirea din standardele prezente în ultimii ani în preajma sărbătorilor de iarnă.

Misiunea Crăciunului la Cetate este să aducă în fața publicului în primul rând  branduri timișorene.

Comercianții dornici să-şi vândă produsele pot să depună cereri de închiriere a căsuțelor la secretariatul Muzeului Național al Banatului, Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4. Mai multe detalii se pot obține la nr. de telefon 0256-201321 sau adresa de email muzeul.banatului@yahoo.com.

Târgul debutează cu un concert susţinut de Eugene the Cat, cea mai importantă formație de electro-swing din Austria şi de Pannonia Allstars Ska Orchestra, una dintre cele mai energice trupe din estul Europei.

De sâmbătă și până în 5 ianuarie 2018, organizatorii promit o abordare diferită în care evenimentele muzicale și non-muzicale  vor face diferența.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*