Eveniment

Timişean dat în urmărire pentru furt, depistat la Cenad

Timişean dat în urmărire pentru furt, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și patru luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Vasile F., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiș, pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an și patru luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*