Administrație

Foto: Locul de joacă din parcul aflat lângă Fântâna Punctele Cardinale a fost reabilitat complet

Foto: Locul de joacă din parcul aflat lângă Fântâna Punctele Cardinale a fost reabilitat complet

Locul de joacă din parcul aflat în zona Fântânii ”Punctele Cardinale” a fost reabilitat complet. Anunțul a fost făcut de Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, cel care a anunțat că bunicii și copiii se pot bucura deja de acesta.

Viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, a anunțat prin intermediului contului personal de Facebook că locul de joacă din parcul aflat în proximitatea Fântânii ”Punctele Cardinale” a fost repus în funcțiune, cu echipamente noi, după ce a suferit o reabilitare completă. ”Un nou proiect finalizat, locul de joacă din zona Punctele Cardinale a fost complet reabilitat. Echipamente noi, mobilier urban, pavaj, suprafețe de protecție în preajma echipamentelor de joacă, plantări de arbori și arbuști”, a explicat liberalul.

Primăria capitali Banatului a reabilitat deja un număr important de locuri dedicate copiilor, a Dan Diaconu precizând că dacă se va păstra acest tren pozitiv, sunt șanse ca cei mai mici dintre timișoreni să aibă la dispoziție toate aceste locuri de joacă din oraș la cele mai înalte standarde.”Dacă vom păstra ritmul din 2017, nu va trece mult până când toate locurile de joacă din Timișoara vor ajunge la același standard ridicat”, a explicat viceprimarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*