Administrație

Poarta de intrare în oraș de pe Calea Aradului, demolată

Poarta de intrare în oraș de pe Calea Aradului, demolată

Muncitorii au dezasamblat,  ieri seară, panourile decorative de pe poarta de intrare în Timișoara situată pe Calea Aradului.

După ce luni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea ce prevedea punerea în siguranță a porții de intrare în Timișoara, situată pe Calea Aradului, Primăria a demarat  lucrările de demontare a plăcilor de fibrociment amplasate pe acest obiectiv.

Reamintim, inspectorul șef al Inspectoratului Regional în Construcții Vest, Vergina Popescu, a prezentat situația obiectivului în cadrul ședinței de luni. Având în vedere faptul că poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului s-a prăbușit în timpul unei furtuni în 17 septembrie, iar un tânăr și-a pierdut viața, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a hotărât ca până la data de 8 noiembrie să se facă lucrări în vederea punerii în siguranță a obiectivului „Poartă de intrare în Municipiul Timișoara amplasată în Calea Aradului”, respectiv de aducere la starea inițială prin demolarea plăcilor de fibrociment montate pe grinda metalică transversală sub formă de fermă cu zăbrele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*