Administrație

Robu către PSD: „Opriți-vă, incompetenților!”

Robu către PSD: „Opriți-vă, incompetenților!”

Postare dură pe Facebook a primarului Nicolae Robu la adresa PSD. Cu tiltul „Înțelegeți că prin ceea ce vreți să faceți duceți țara la dezastru!”, postarea liderului liberal se referă la veniturile bugetului local.

Stimați timișoreni,

Noi, la Timișoara, avem cele mai mici taxe și impozite locale, în acord cu doctrina liberală pe care eu și majoritatea dintre dv., așa cum ați arătat-o la vot, o împărtășim.

Veniturile la bugetul local sunt în cea mai mare parte obținute drept cotă din impozitul pe venit încasat pe raza municipiului. Reducerea acesteia ne-ar duce pur și simplu în faliment! Din aceste venituri ne-am susținut cofinanțarea la proiectele cu finanțare europeană, din aceste venituri am plătit toate lucrările de modernizare a infrastructurii de mobilitate a orașului altele decât cele pe fonduri europene – Pasajul Jiul, Pasajul Popa Șapcă, toate asfaltările pe sute de kilometri de străzi, proiectele de construire de noi poduri și pasaje, miile de locuri de parcare prin cartiere, pistele de biciclete-, amenajările de parcuri, locuri de joacă, reparațiile și dotările la școli, spitale și instituții culturale, festivalurile și celelalte evenimente din bogata noastră agendă culturală etc., etc. Fără aceste venituri, pe care PSD vrea să ni le ia, nimic nu vom mai putea face! ABSOLUT NIMIC! Vreți așa ceva, stimați timișoreni?! Vreți așa ceva, stimați clujeni, orădeni, arădeni, sibieni, bucureșteni, ieșeni, ploieșteni, constănțeni, craioveni, piteșteni, etc., într-un cuvânt: stimați cetățeni ai orașelor motor ale societății românești?! Sunt convins că NU! După cum sunt convins și că nu vreți o justiție controlată politic, cum vrea PSD! Și nici lipsă totală de predictibilitate în ceea ce privește fiscalitatea, cum vor incompetenții PSD!”, a scris Robu pe pagina sa de socializare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*