Politic

PSD Timiș: „Primăria Timişoara stă pe un butoi de pulbere din cauza modului defectuos în care este condusă, iar partidul este scăpat de sub control”

PSD Timiș: „Primăria Timişoara stă pe un butoi de pulbere din cauza modului defectuos în care este condusă, iar partidul este scăpat de sub control”

Rezultatul alegerilor parţiale de la Checea, câştigate de liberalul Florin Daniel Florea a adus o nouă ieşire necontrolată a primarului Timişoarei, Nicolae Robu, sustin social-democratii din Timis. Edilul Nicolae Robu a adus, din nou, jigniri și acuze la adresa PSD Timiș.

Practic, reprezentanții PSD Timisș consideră că un astfel de comportament al primarului aduce grave prejudicii Timişoarei şi timişorenilor.

Brusc, patronul echipei de fotbal ACS Poli, care se erijează în lider politic şi, câteodată, în primar al urbei de pe Bega, şi-a amintit de Partidul Social Democrat. Nu a avut aceeaşi reacţie şi când PSD a câştigat detaşat alegerile la Denta, spre exemplu. Crizele lui Nicolae Robu şi scandalurile necontenite ascund adevăratele sale probleme: primăria Timişoara stă pe un butoi de pulbere din cauza modului defectuos în care este condusă, iar partidul este scăpat de sub control. În consecinţă, pentru a minimaliza problemele reale, Nicolae Robu maschează tensiunea şi provoacă noi scandaluri tocmai pentru a distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Nu am auzit, până acum, nicio explicaţie logică din partea edilului pentru prăbuşirea porţii de la intrarea în oraş, niciun cuvânt despre recuperarea prejudiciului în cazul finanţării ilegale a sportului sau despre modul în care îl contestă primarii din judeţ. În timp ce lucrurile scapă serios de sub control, Nicolae Robu cerşeşte bani pentru jucăria sa ACS Poli, ameninţă, jigneşte şi se joacă de-a politica.

Considerăm că un astfel de comportament aduce grave prejudicii Timişoarei şi timişorenilor şi îi solicităm lui Nicolae Robu să devină primar. Circul constant la care asistăm nu aduce nimic bun, iar consensul politic, care ar fi în beneficiul locuitorilor acestui judeţ, este departe atâta timp cât respectul şi bunul simţ lipsesc”, se transmite printr-un comunicat de presă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*