Eveniment

Timişean depistat de polițiștii locali după ce și-a scos prietenii la plimbare fără permis

Timişean depistat de polițiștii locali după ce și-a scos prietenii la plimbare fără permis

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte în zona Calea Aradului, au observat pe str. Marginii, în spatele unui centru comercial, staționat un autoturism marca Volkswagen cu numere de Sălaj, în care se aflau trei persoane. Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, cu atât mai mult cu cât, la vederea patrulei, bărbatul care se afla la volan a devenit agitat, incoerent în exprimare.

Cel în cauză, pe nume R.C.V., de 19 ani, din comuna Brestovăț, a declarat că este angajat al unui service situat pe str. Demetriade și că a luat mașina pentru a face o regenerare a filtrului de particule, însă fără a avea acceptul conducerii firmei la care lucrează. Întrebat despre permisul de conducere, acesta a declarat că i-ar fi fost reținut de un echipaj al Poliției Rutiere cu ceva timp în urma, dar la verificarea în baza de date s-a constatat că acesta nu deține și nu a deținut niciodată permis de conducere.

Tânărul a fost predat polițiștilor de la Secția 5 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și conducere fără permis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*