Utile

Restricții pe DN 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1

Restricții pe DN 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1

Antreprenorul care construiește Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, Asocierea Tehnostrade S.R.L. – Spedition UMB SRL, începe montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv la pasajul de la km 99+210 de pe lotul amintit.

Din acest motiv, se impune închiderea circulației pe DN 76, după cum urmează:

Ø  Pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 97+750 din proiect) se închide circulația pe DN 76, pentru câte 30 de minute la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între km 2+415 – 2+480 – localitatea Șoimuș;

Ø  Pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 99+210 din proiect) se închide circulația pe DN 76 pentru câte 30 de minute, la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între 0+000 – km 0+690 (Podul Șoimuș).

Sectoarele amintite vor fi închise complet, motiv pentru care rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere sau să aleagă una dintre rutele alternative:

Ø  Dacă circulă pe A1 de la Sibiu spre Deva, să coboare de pe autostradă la Nodul Simeria;

Ø  Dacă circulă spre Sibiu, să traverseze Deva – Simeria și să urce pe A1 la Nodul Simeria.

Ø  Dacă circulă spre Brad, să folosească DJ 706 A, Brănișca – Țebea.

Pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductelor de pe autostrada A1, Lotul 4, se instituie restricții de circulație pe DN 76 și pe sectorul cuprins între km 4+135 – 4+240, în zona localității Bejan, jud. Hunedoara, pe jumătate de cale, circulația fiind dirijată cu semafoare. Toate lucrările se execută numai în timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*