Politic

TNL Timișoara și CSL Timiș și-au ales noile conduceri. Alegeri la TNL Timiș

TNL Timișoara și CSL Timiș și-au ales noile conduceri. Alegeri la TNL Timiș

Alegerile pentru noile birouri de conducere ale TNL Timișoara și CSL Timiș au avut loc miercuri, în prezența liderilor PNL Timiș și a conducerii CSL România.

 Tinerii liberali din Timișoara l-au ales să le fie președinte pe Raul Ambruș, de 26 de ani, membru al PNL de la 18 ani, absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, Facultatea de Inginerie și Management, actualmente doctorand în anul 2. Cei doi prim-vicepreședinți ai TNL Timișoara au fost aleși Cristian Miclăuș și Mirel Telteu. Biroul de conducere cuprinde 25 de tineri, echipă formată din medici rezidenți, farmaciști, ingineri, IT-iști etc.

“Scopul meu este ca, prin acțiunile pe care le vom face, să readucem plăcerea tinerilor de a veni la partid și se a se implica în acțiunile Tineretului Național Liberal. Doar împreună putem să contribuim cu succes la recâștigarea implicării tinerilor în politică”, a fost mesajul lui Raul Ambruș pentru colegii săi.

 Studenții liberali l-au reconfirmat ca președinte, după un an de interimat, pe Ciprian Trocan, de 23 de ani, membru al PNL de la vârsta de 18 ani, absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, acum urmând două programe de master, unul în Economie și unul în Drept, la Universitatea de Vest din Timișoara. Prim-vicepreședinte al CSL Timiș a fost ales Bogdan Popescu. Echipa de conducere pentru noul mandat este formată din 20 de studenți, cu domenii de studiu tehnice, în Medicină, Drept sau Economie.

“CSL are nevoie de viziune și de proiecte concrete pe care le vom realiza pentru a pregăti viitorii lideri ai partidului. Îmi doresc o colaborare strânsă cu Organizația Oamenilor de Afaceri Liberali, pentru a începe derularea unor proiecte clare de stimulare a inițiativei antreprenoriale în rândul tinerilor”, le-a transmis Ciprian Trocan colegilor studenți.

Sâmbătă, 14 octombrie, are loc ultima etapă a alegerilor în rândul organizațiilor de tineret din Timiș. Și-au depus candidatura pentru funcția de președinte al TNL Timiș: Ionuț Stănușoiu, de 28 de ani, primar al comunei Ghiroda, acum președinte interimar al tinerilor liberali din Timiș, și Cosmin Șandru, de 29 ani, antreprenor, membru în Biroul Politic Județean al TNL Timiș. Comitetul de Coordonare Județean al TNL Timiș, la care sunt convocați circa 300 de delegați, are loc cu începere de la ora 14, la sala de evenimente Heaven, str. Cerna nr. 40.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*