Social

Pe ce străzi din Timişoara se plimbă caii în voie

Pe ce străzi din Timişoara se plimbă caii în voie

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri dimineață, au depistat în jurul orei 08.00, pe str. Levănțica, doi cai lăsați în libertate. Imediat, au demarat procedurile de identificare a proprietarului, o jumătate de oră mai târziu acesta fiind identificat și amendat cu 500 de lei.

O oră mai târziu, tot în zonă, pe str. Câmpului a mai fost găsit un cal lăsat de stăpân pe domeniul public, motiv pentru care de asemenea, s-a căutat proprietarul, acesta a fost identificat și de asemenea sancționat cu 500 de lei conform Legii 61/1991 republicată.

Poliția Locală atrage din nou atenția proprietarilor de astfel de animale de talie mare că lăsarea lor în libertate se sancționează cu amendă maximă deoarece constituie un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic. În ultimele două luni au fost mai multe cazuri în care 12 cai au fost depistați pe străzile orașului inclusiv pe timp de noapte. În aceste cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale proprietarilor care s-au prezentat pentru a-și prelua cabalinele de la societatea Danyflor sau de la Grădina Zoologică la care s-a apelat pentru a-i transporta și adăposti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*