Educație

Inedit! Căsuțe pe roți expuse lângă Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

Inedit! Căsuțe pe roți expuse lângă Biblioteca Universității Politehnica Timișoara

Două căsuțe pe roți vor fi expuse mâine de la ora 9:00, lângă Biblioteca Universității Politehnica Timișoara. Acestea sunt gata de locuit, admirat și testat. Cele două modele sunt diferite ca design, dar ambele sunt prevăzute pentru locuit permanent fiind dotate cu bucătărie, living, baie, dormitor.

Conceptul căsuțelor pe roți reprezintă un curent al libertății și simplității, un trend urmat de cei care își doresc să trăiască altfel, în căsuțe mobile, pe care le pot muta din oraș în oraș când își schimbă serviciul ori când pleacă în concediu la munte sau la mare. “Facultatea de Construcții oferă studenților o mare vaietate de activități și oportunități care să sprijine devenirea acestora ca ingineri. Profesia de constructor înseamnă, printre altele, inovație și mobilitate, aspecte foarte bine ilustrate prin acțiunea de vineri, când toți cei interesați vor putea vedea în direct ce înseamnă o căsuță pe roți, în secolul XXI”, a explicat conf.dr.ing. Sorin Herban, prodecanul Facultății de Construcții.

Echipa Eco Tiny House, din care face parte și o absolventă a Facultății de Construcții, va fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă ajuta să trăiți prima experiență tiny la maxim.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*