Educație

UPT găzduiește Conferința Științifică de Toamnă a Academiei Oamenilor de Știință din România

UPT găzduiește Conferința Științifică de Toamnă a Academiei Oamenilor de Știință din România

Eveniment important la Timișoara! Academia Oamenilor de Știință din România organizează, în perioada 12-14 octombrie, Conferința Științifică de Toamnă cu tema „Cercetare științifică în sprijinul dezvoltării economice durabile”. În cadrul Conferinței vor fi prezentate peste 140 lucrări din domeniul științelor inginerești, economice, medicale, istorice, filosofice, militare, dar si din domeniul științelor fundamentale: matematică, fizică, chimie.

Lucrările Conferinței se desfășoară la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara și la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică a aceleași universități.  Deschiderea lucrărilor Conferinței are loc joi, 12 octombrie, ora 18:00 la Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara, fiind urmată de un spectacol artistic susținut de elevii liceului.

La încheierea lucrărilor se organizează sâmbătă, 14 octombrie, orele 10:00, la Biblioteca UPT, o dezbatere cu tema: „Misiunea și condiția intelectualului”, dezbatere la care îi așteptăm pe toți cei interesați.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*