Sport

UVT Agroland pierde în decisiv cu Železničar Lajkovac, la Cupa Blajului

UVT Agroland pierde în decisiv cu Železničar Lajkovac, la Cupa Blajului

Timișorencele de la UVT Agroland nu au reușit să câștige primul meci la turneul amical de volei feminin ”Cupa Blajului 2017”. Voleibalistele din Banat au fost depășite la capătul unui joc de cinci seturi (3-2), de OK Železničar Lajkovac, echipă care și-a adjudecat recent trofeul Cupei Balcanice.

Diana Balintoni & Co. au intrat greu în meciul cu OK Železničar. De la 0-1 la seturi, fetele pregătite de Bogdan Paul au reușit să întoarcă rezultatul la 2-1. Actul al patrulea a fost unul cu multe răsturnări de scor. ”Agro” a condus cu 19-17 și 23-22, dar nu a reușit să gestioneze ultimele puncte, și nu a reușit să închidă meciul. În final, echipa care va participa în Cupa Challenge, a reușit să câștige setul decisiv fără mari emoții.

Față de ”Cupa BMW Banat Car”, turneu organizat la Timișoara, antrenorul Bogdan Paul a utilizat doar opt jucătoare: Roxana Bașiș, Diana Balintoni, Andrea Lakovic, Andreea Petra, Ariana Pîrv (Diana Cărbuneanu) – Mihaela Ozun (libero).

Astăzi, în ultima zi de la acest turneu, UVT Agroland dă piept cu gazda Volei Alba Blaj, la ora 13:00. Campioana României s-a impus săptămâna trecută, la ”Cupa BMW Banat Car”, cu 3-0, în singurul meci direct disputat până acum de cele două echipe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*