Eveniment

Scandalagiu din Sibiu, urmărit internațional, depistat la Cenad

Scandalagiu din Sibiu, urmărit internațional, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de șase luni  pentru săvârşirea unor  infracţiuni contra ordinii și siguranței publice.

Marţi seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român Ștefan F., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Sibiu.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în baza de date Interpol ca fiind căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de șase luni, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra ordinii și siguranței publice, alertă introdusă de autorităţile române în data de 16.03.2015.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*