Educație

Comitetul Director al Universității Politehnica Timișoara aniversează 5 ani de la înființare

Comitetul Director al Universității Politehnica Timișoara aniversează 5 ani de la înființare

Comitetul Director al Universității Politehnica Timișoara aniversează 5 ani de la înființare. Întâlnirea celor 20 de reprezentanți ai mediului socio-economic timișorean cu membrii comunității academice va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 12:45, în Auditorium, cel mai nou amfiteatru al universității, care va fi ianugurat cu această ocazie.

Evenimentul aniversar are loc sub titlul Politehnica în era revoluției 4.0 și reprezintă o ocazie unică de a cunoaște mai îndeaproape experiența și viziunea celor care contribuie la guvernanța universitară prin expertiza și angajamentul lor. „În data de 2 octombrie 2012, conducerea nou aleasă a Universității Politehnica Timișoara a avut inițiativa unei întâlniri cu reprezentanții mediului economic pentru a arăta deschiderea spre mediul economic și pentru a genera un dialog autentic despre învățământul superior tehnic și despre posibilitățile de implicare ale mediului economic în sprijinirea învățământului”, a menționat prof.dr.ing. Marius Oteșteanu, prorector UPT.

Pe parcursul evenimentului vor lua cuvântul: prof.dr.ing. Viorel Șerban, rectorul UPT, Dan Bedros, președintele Comitetului Director, dr. Christian von Albrichsfeld, vicepreședintele Comitetului Director, Radenko Prnja, Ovidiu Șandor, precum și acad. Nicolae Zamfir, în calitate de invitat de onoare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*