Politic

Consilier județean PSD: “Festivitatea de inaugurare a anului universitar să se organizeze la stadion sau în centrul orașului”

Consilier județean PSD: “Festivitatea de inaugurare a anului universitar să se organizeze la stadion sau în centrul orașului”

O idee inedită este lansată de un consilier județean PSD.

Roxana Manasia propune ca pe viitor ceremonia de deschidere a anului universitar să se organizeze într-un spațiu comun care să permită o asemenea desfășurare, cum ar fi stadionul sau centrul orașului. Mai exact, se dorește un eveniment comun al tuturor universităților din Timișoara.

Cred că o astfel de ceremonie ar da o mai mare importanță orașului universitar Timișoara, punându-l în valoare din acest punct de vedere. Etapa studenției este copilăria vieții de adult, este etapa devenirii ca individ dar și ca om în societate, este una dintre cele mai frumoase perioade, în care ne îmbogățim la un alt nivel cunoștințele și în care, în cele mai multe cazuri, se conturează profesia. Îmi aduc aminte cu nostalgie de zilele din perioada studenției, în care grijile păreau că nu există iar prietenia dintre colegi era sinceră și respectată”, a declarat consilierul județean PSD, Roxana Manasia.

Deocamdată ideea a fost lansată doar în mediul virtual, pe pagina sa personală de Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*