Sport

Începând de azi, bilete la derby-ul Poli Timișoara – Universitatea Craiova. Vezi de unde se pot cumpăra

Începând de azi, bilete la derby-ul Poli Timișoara – Universitatea Craiova. Vezi de unde se pot cumpăra

Clubul Poli Timișoara a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru partida dintre alb-violeți și Universitatea Craiova. Partida dintre cele două combatante va avea loc vineri seara, pe arena Dan Păltinișanu, iar biletele de acces au aceleași prețuri, stabilite la debutul actualei stagiuni.

Poate cel mai important meci al ultimei etape a turului sezonului regulat are loc la Timișoara. Prin prisma locurilor ocupate în clasament, Poli Timișoara – locul 6 în Liga I, și Universitatea Craiova – locul 3, dau piept într-un adevărat derby, pe terenul alb-violeților. Dacă în cazul unei victorii alb-violeții nu ar reuși nimic mai mult decât să-și consolideze poziția a șasea în clasament, oltenii, dacă obțin toate cele trei puncte au posibilitatea ”cățărării” pe locul secund, dar numai în cazul în care FCSB nu reușește aceeași performanță pe terenul celor de la Sepsi OSK.

Astfel, începând de astăzi, 26 septembrie, clubul violet a pus în vânzare biletele de intrare pentru meciul Poli Timișoara – ”U” Craiova, din cadrul etapei a XIII-a din Liga 1 Betano. Duelul a fost programat vineri, 29 septembrie 2017, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Prețurile tichetelor sunt cele obișnuite în acest sezon, după cum urmează: 15 lei la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna I, 30 de lei la tribuna 0 și 200 de lei la loje.

Biletele pot fi achiziționate numai de la biroul de ticketing aflat în zona vestiarelor, zilnic, între orele 9:00 și 17:00, pentru ca în ziua meciului, biletele să fie pus spre vânzare și la cele două casierii situate în zona tribunei 1, respectiv peluza nord.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*