Sport

Ultima șansă spre World Cup 2018? Muntenegru – România în această seară, de la ora 21:45

Ultima șansă spre World Cup 2018? Muntenegru – România în această seară, de la ora 21:45

Reprezentativa de fotbal a României joacă în această seară, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), pe Gradski Stadion din Podgorica, contra Muntenegrului, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial – Rusia 2018.

Luni, 4 august 2017, reprezentanții Muntenegrului au stabilit că jucătorii ex-iugoslavi vor juca în roșu, ceea ce face ca România să evolueze din nou în echipamentul de culoare galbenă în partida pe care cele două ”naționale” de fotbal o au programată pentru ora 21:45 ;i va pitea fi urmarită pe TVR 1 și TVR HD.

În urmă cu exact un an de zile, tot în septembrie, dar 2016, precedenta întâlnire s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Pentru acest joc, selecționerul Christoph Daum va avea la dispoziție un lot format din 22 de jucători. Absentează Mihai Pintilii, suspendat după ce a încasat al doilea „galben” din aceste preliminarii în partida cu Armenia de vinerea trecută. Lotul României din această seară este următorul:

Portari: Costel Pantilimon, Ciprian Tătărușanu, Florin Niță.
Fundași: Romario Benzar (foto), Alin Toșca, Cosmin Moți, Bogdan Țîru, Vlad Chiricheș, Valerică Găman, Sergiu Hanca, Cristian Ganea, Steliano Filip.
Mijlocași: Alexandru Chipciu, Alexandru Maxim, Alexandru Băluță, Ciprian Deac, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu.
Atacanți: Florin Andone, Adrian Popa, Andrei Ivan, Bogdan Stancu.

Partida de astăzi, de la Podgorica înseamnă, probabil, ultima șansă în ceea ce privește o posibilă calificare la Cupa Mondială din 2018, competiție ce va avea loc în Rusia.

Clasamentul grupei înaintea jocurilor din etapa a VIII-a de preliminarii: Clasamentul grupei înaintea jocurilor din etapa a VIII-a de preliminarii:
1. Polonia 16 puncte
2. Muntenegru 13 p
3. Danemarca 13 p
4. ROMÂNIA 9 p
5. Armenia 6 p
6. Kazahstan 2 p.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*