Eveniment

“Câta Festival”, un eveniment inedit la Șag. Ce formații etno-rock vor concerta

“Câta Festival”, un eveniment inedit la Șag. Ce formații etno-rock vor concerta

Eveniment inedit în comuna Şag. Este vorba despre “Câta Festival”, un proiect care le apartine lui Ovidiu Mihăiţă de la Teatrul Auăleu și lui Radu Hambaraş de La Căpiţe.

Manifestarea va avea loc în perioada 24-26 august și cuprinde concerte. Potrivit organizatorilor, “acest festival nu conține bumți-bumți, dar are cântări la foc de tabără în schimb, camparea este gratuită, plaja aproape, iar unul din cele mai importante lucruri, BEREA, este doar 5 lei”.

“Facem, Câta Festival, la Șag, (lângă Timișoara), în 24 aug. cu: DOMINO care cântă un etno-rock superb & cu legenda rock-ului românesc, timișorenii de la SURVOLAJ, + turkaleții psihedelici de la BABA ZULA, iar seara la un foc de tabără cântă ARTAN & SUEDEZU’ de la PARTIZAN. Pe 25 bagă turbo-folk, sârbii de la PERO DEFFORMERO, după care vin neo-manelarii IMPEX + nelipsiții SUBCARPAȚI, iar noaptea la foc doinește duios d-nul CĂLIN POP, vocea de la CELELALTE CUVINTE. Pe 26 mixează primu’ tata muzicii electromânești, venerabilul, RODION G.A., după care continuăm cu frații bulgari, KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS, după care urmează maestrul NELU VLAD & formația AZUR. La final de seară AUĂLEU joacă un spectacol cu măști, iar domnii BERTI BARBERA & NICU PATOI vor cânta la foc”, transmit organizatorii.

Festivalul se bucură de o finanțare de 85 mii lei de la Consiliul Județean Timiș. Biletul pentru o seară costă 35 lei, iar abonamentul pe cele trei zile, 75 lei. Organizatorii anunță că intrarea este gratuită pentru persoanele care vin cu bicicletele, dar și pentru cei cu buletin de Șag.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*