Administrație

Timișorenii protestează! Spun NU interzicerii trotinetelor, rolelor și skateboard-ului

Timișorenii protestează! Spun NU interzicerii trotinetelor, rolelor și skateboard-ului

Se anunță proteste la Timișoara! Luni și marți, timișorenii vor ieși în stradă după ce primarul Nicolae Robu a anunțat că vor fi interzise în centrul orașului trotinetele, monociclul, tricicleta, skateboard-ul, hoverboard-ul și alte mijloace de deplasare.

Astfel, oamenii vor protesta luni, între orele 18 – 20 și marți, între 14 – 16. Acțiunea va avea loc în fața Primăriei Timișoara și a  fost lansată pe Facebook, de către reprezentantii Asociație „Borcanul cu Ulei”. “Toate etape au fost omise, iar acest lucru, chiar dacă este o obișnuință pentru ceea ce se întâmplă în Consiliul Local Timișoara, ni se pare de o gravitate fără margini, pentru că ni se încalcă flagrant niște drepturi ce ne sunt garantate de Statul Român. Solicităm retragerea de urgență de pe ordinea de zi a plenului a proiectului de HCL amintit mai sus și reluarea procedurii de adoptare cu respectarea riguroasă a prevederilor legii nr. 52/2003 pentru ca și noi, societatea civilă, să ne putem formula punctele de vedere sau de a iniția proceduri ce țin de democrația participativă, a fost notat pe rețeaua de socializare.

Proiectul de hotărâre privind interzicerea trotinetelor și rolelor pe străzile pietonale din zona centrală a Timișoarei va fi supus marți votului Consiliului Local.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*