Eveniment

Descinderi în Timiș! Doi bărbăți săltați de polițiști

Descinderi în Timiș! Doi bărbăți săltați de polițiști

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

La data de 24 decembrie 2016, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras un seif metalic în care se aflau bijuterii din aur, creând un prejudiciu de peste 90.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 15 iunie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat doi bărbați, de 27 și 37 de ani, bănuiți de comiterea furtului. Astfel, pentru documentarea activității infracționale a celor în cauză, polițiștii au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timișoara.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, iar faţă de bărbatul în vârstă de 27 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale  a celor în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*