Social

Poliţiştii locali vor să alunge hoţii de buzunare cu… pliante. Ce campanie desfăşoară

Poliţiştii locali vor să alunge hoţii de buzunare cu… pliante. Ce campanie desfăşoară

Poliția Locală Timișoara demarează, începand de astăzi, o campanie de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, pe lângă patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban și acțiunile fulger cu efective mărite organizate de echipe mixte de polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara.

Astfel, în urma aprobării în cadrul Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timișoara, începând de astăzi polițiștii locali vor împărți în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora pliante informative cetățenilor pentru a ști cum să se ferească de hoții din buzunare și poșete, fiind informați totodată cu privire la modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate.

De asemenea, sunt prezentate și cateva sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT. Cetățenilor le sunt puse la dispoziție prin intermediul acestor pliante și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*