Eveniment

Comerciant interzis pentru un an de zile în piețele volante din Timișoara

Comerciant interzis pentru un an de zile în piețele volante din Timișoara

Ghinion pentru un comerciant cărășean care își vindea marfa în piața volantă din Timișoara! Acesta s-a ales cu o amendă de 2000 lei și interzicerea vânzării mărfii timp de un an de zile.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au efectuat sâmbătă o nouă acțiune pentru a stabili dacă actele de comerț desfășurate aici sunt conform prevederilor legale. Astfel, în urma verificărilor, s-a constatat că printre producătorii care vindeau produse agro-alimentare în mod legal se afla și un comerciant care nu deținea aprobare din partea SC Piețe SA pentru a putea vinde produse în această locație.

Comerciantul, care provine din județul Caraș-Severin, a fost sancționat cu amendă de 2000 lei conform HCL 129/2014 modificată, iar cele 30 de kilograme de cartofi, cireșe și miez de nucă, au fost ridicate în vederea confiscării fiind predate Direcției Finanțelor Timiș, unde o comisie formată din reprezentanții a cinci instituții ale statului dispune valorificarea acesteia.

De asemenea, conform aceleiași hotărâri de Consiliu Local, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante de pe raza municipiului Timișoara pentru o perioadă de 12 luni de la data aplicării sancțiunii.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*