Economic

La Timișoara se deschide o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

La Timișoara se deschide o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Timișorenii sunt invitați săptămâna viitoare la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în perioada 24 – 28 mai, ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, o gală a tendințelor modei din acest an, eveniment devenit tradițional  în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură astăzi expoziția este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri accesibile.

Timp de cinci zile, peste 50 de firme din întreaga țară vor expune ultimele noutăți în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, blănărie, confecții, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii sau gablonțuri. “Este cel mai mare eveniment de acest gen din vestul României. Firmele prezintă spre vânzare o gamă largă de produse de sezon, printre care îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, lenjerie intimă, lenjerii de pat. Printre acestea vor mai exista și alte produse, bijuterii, produse naturiste, artizanat. În paralel, funcționează, în parcare și nelipsitul târg de produse tradiționale. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să vină să își reînnoiască garderoba de vară. Prețurile vor fi accesibile pentru toate buzunarele, de data aceasta avem mai mulți producători decât la celelalte ediții”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, TÂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE își așteaptă vizitatorii cu dulciuri  de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*