Life-style

Brenciu, dat afară de la emisiunea de bingo!

Brenciu, dat afară de la emisiunea de bingo!

Duminica trecută a fost ultima în care Horia Brenciu şi Diana Munteanu au mai făcut echipă la emisiunea de Bingo a Antenei 1, intitulată „Uniplay Show”. Acesta pare a fi primul proiect cu care solistul a dat chix, audienţele fiind sub aştepări. Şefii din Băneasa au adus artileria grea, pe Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Pe 25 decembrie 2016, la Antena 1 a debutat emisiunea „Uniplay Show”, însă audienţele înregistrate duminică de duminică nu au fost deloc pe placul producătorilor. Acestea nu au trecut de 4,6 puncte de rating, insuficient pentru o emisiune de divertisment, în prime-time. De exemplu, la show-ul difuzat pe 22 ianuarie s-au uitat, în medie, 589.000 de telespectatori la nivel naţional, poziţionând postul Antena 1 pe locul 6, după PRO TV, Kanal D, România TV, Prima TV, Antena 3 şi Antena 1. Aşadar, pe 5 februarie s-a difuzat ultima emisiune cu Horia Brenciu (44 de ani) şi Diana Munteanu (38 de ani) în rol de prezentatori, iar de pe 12 februarie vom vedea schimbări majore. Se vor modifica atât gaşca de prezentare, cât şi ora de difuzare.

În locul simpaticului Brenciu şi al frumoasei Diana Munteanu au fost aduşi veteranii umorişti Romică Ţociu (54 de ani) şi Cornel Palade (65 de ani), experţi în emisiuni-concurs, după ce ani la rând au prezentat, tot la Antena 1, „Superbingo Metropolis”. În ultimul an, aceştia au stat însă pe bară. În plus, “Uniplay Show” a fost mutat după-amiază, de la ora 17.00. „Îi reactivăm pe jucătorii noştri, revenim în forţă cu un tir plin de premii. Va fi un show de comedie, divertismentul va fi la el acasă în fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.00. După vremuri tulburi, vin şi vremuri frumoase. Naşul cu finul vă schimbă destinul! Revin pe micul ecran alături de Cornel Palade şi de Mihai Mitoşeru. Abia aşteptăm reîntâlnirea cu publicul”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Romică Ţociu. Iată, aşadar, ironia sorţii în cazul lui Horia Brenciu. Acesta a ajuns să fie înlocuit de la un format de emisiune pe care el l-a făcut celebru, în anii ’90, la TVR. Este vorba despre RoBingo.

Click! a aflat că schimbările de trupe nu i-au picat deloc bine lui Horia Brenciu, care vede această mutare ca pe o înfrângere. În plus, el s-a chinuit să ţină ratingul sus şi a făcut tot felul de artificii: şi-a prezentat copilul adoptat în emisiune, a adus tot felul de vedete de top, a spus glume, dar degeaba. „Brenciu şi Diana Munteanu erau foarte supăraţi la ultima ediţie a emisiunii, pentru că au aflat că nu mai revin pe post. Nici măcar trupa artistului, HB Orchestra, nu va mai fi în platou. Iar Diana, de necaz, avea lacrimi în ochi! Se pare că producătorii au considerat că Ţociu şi  Palade au mai mult lipici la public decât ceilalţi doi. De altfel, duminică, Ţociu şi Palade au şi filmat promo pentru emisiunea la care vor reveni”, ne-a povestit o sursă din Antena 1.

 

Sursa: click.ro


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*